Qui som

Desenvolupem solucions de gestió
per al sector sanitari

La missió de DASI és facilitar al màxim la gestió diària dels professionals de la salut en qualsevol lloc del món, per a maximitzar l’eficiència en el seu treball i la rendibilitat dels centres mèdics en els quals desenvolupen la seva activitat.

Amb seu central a Barcelona i a través de diversos distribuïdors a Espanya i Llatinoamèrica, DASI porta més de 30 anys desenvolupant aplicacions de gestió per a centres mèdics, públics i privats, tant hospitals com clíniques, policlíniques, consultoris i tot tipus d’establiments de benestar i salut, com a balnearis, centres d’estètica, i per a entitats i institucions del sector sanitari.

A més, ofereix serveis informàtics avançats que garanteixen la gestió integral de les tecnologies de la informació dels centres sanitaris, enllaçant amb aparatología i programari extern.

L’experiència acumulada, els més de 1.000 clients atesos i el coneixement profund dels processos de gestió i de negoci en el sector sanitari, consoliden a DASI com el soci més fiable per a la gestió tecnològica de centres mèdics.