Dasi eClinic

Software de gestió integral per a totes les especialitats mèdiques

DASI eClinic cobreix totes les necessitats específiques de la teva clínica o consulta. Fàcil, robust i modular, s’adapta a tota mena d’usuaris. Versions cloud i escriptori.

Solicita demo DASI eClinic

  Descobreix Dasi en dos minuts

  Funcionalitats que t’encantaran

  Tant si vols implantar per primera vegada un programari de gestió clínica, com si valores la migració d’una altra eina, contacta primer amb nosaltres sense compromís. La nostra experiència us ajudarà a guanyar temps, reduir costos i evitar problemes des d’un inici.

  AGENDA I GESTIÓ MÈDICA

  GESTIÓ ECONÒMICA

  I MOLT MÉS

  Àmplia experiència en gestió de clíniques

  Amb una experiència de 30 anys, brindem solucions informàtiques, eficients i proactives, per a equips professionals de totes les especialitats mèdiques a Espanya i Llatinoamèrica.

  Gestió integral informàtica del centre

  A més, oferim serveis informàtics avançats que garanteixen la gestió integral de les tecnologies de la informació dels centres sanitaris, enllaçant amb aparells i programari extern o realitzant adaptacions i mòduls a mida.

  «Com que és una aplicació tan completa, el programa s’ha adaptat perfectament a les necessitats que al seu moment sol·licitem. Hem participat en el disseny, assegurant així la continuïtat de la nostra línia de treball però de manera molt més funcional, més eficaç i més ràpida.»

  Dr. Tresserres – Dexeus Anatomia Patològica

  Alguns dels nostres Clients

  DASI compta amb més de 700 clients a Espanya i Llatinoamèrica, tant hospitals i clíniques com a consultoris, així com centres d’estètica, balnearis i entitats i institucions diverses del sector sanitari.

  Gestiona online el teu consultori mèdic

  Amb Dasi eClinic gestiona la teva consulta o clínica a temps real i des de qualsevol dispositiu.

  Descobreix com Dasi eClinic
  pot ajudar-te

   Gestiona online el teu consultori mèdic

   Amb Dasi eClinic gestiona la teva consulta o clínica a temps real i des de qualsevol dispositiu.

   Descobreix com Dasi eClinic et pot ajudar