Dasi eClinic

Software de gestió integral per a totes les especialitats mèdiques

DASI eClinic cobreix totes les necessitats específiques de la teva clínica o consulta. Fàcil, robust i modular, s’adapta a tota mena d’usuaris. Versions cloud i escriptori.

Sol·licita demo DASI eClinic

  Àmplia experiència en gestió de clíniques

  Amb una experiència de 30 anys, brindem solucions informàtiques, eficients i proactives, per a equips professionals de totes les especialitats mèdiques a Espanya i Llatinoamèrica.

  Gestió integral informàtica del centre

  A més, oferim serveis informàtics avançats que garanteixen la gestió integral de les tecnologies de la informació dels centres sanitaris, enllaçant amb aparells i software extern o realitzant adaptacions i mòduls a mida.

  Funcionalitats que t’encantaran

  Tant si vols implantar per primera vegada un software de gestió clínica, com si valores la migració d’una altra eina, contacta primer amb nosaltres sense compromís. La nostra experiència t’ajudarà a guanyar temps, reduir costos i evitar problemes des d’un inici.

  «Al ser una aplicación tan completa, el programa se ha adaptado perfectamente a las necesidades que en su momento solicitamos. Hemos participado en el diseño, asegurando así la continuidad de nuestra línea de trabajo pero de manera mucho más funcional, más eficaz y más rápida.»

  Dr. Tresserres – Dexeus Anatomia Patológica

  Alguns dels nostres Clients

  DASI compta amb més de 700 clients a Espanya i Llatinoamèrica, tant hospitals i clíniques com consultoris, així com centres d’estètica, balnearis i entitats i institucions diverses del sector sanitari.

  Gestiona online el teu consultori mèdic

  Amb Dasi eClinic gestiona la teva consulta o clínica a temps real i des de qualsevol dispositiu.

  Descobreix com Dasi eClinic
  pot ajudar-te

   Gestiona online el teu consultori mèdic

   Amb Dasi eClinic gestiona la teva consulta o clínica a temps real i des de qualsevol dispositiu.

   Descobreix com Dasi eClinic et pot ajudar